Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"d'Ovidio, Loredana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barros, Márcia A.F. a, b, ⁎, Nero, Luís A. c, Silva, Lívia C. b, d’Ovidio, Loredana b, Monteiro, Fabrício A. b, Tamanini, Ronaldo b, Fagnani, Rafael b, Hofer, Ernesto d, Beloti, Vanerli b
Publikováno v:
In Meat Science 2007 76(4):591-596
Autor:
D'Ovidio, Loredana [UNESP]
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:30:11Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2008-08-14Bitstream added on 2014-06-13T20:39:49Z : No. of bitstreams: 1 dovidio_l_me_botfmvz.pdf: 329613 bytes, checksum: fe57e5416db47bfe84b354062b0a1
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/99365
Autor:
D'Ovidio, Loredana.
Orientador: José Paes de Almeida Nogueira Pinto
Banca: Vera Lúcia Mores Hall
Banca: Márcia de Aguiar F. Barros
No presente trabalho foram analisadas 243 amostras de produtos cárneos processados e frescais, sendo 192 amostras encami
Banca: Vera Lúcia Mores Hall
Banca: Márcia de Aguiar F. Barros
No presente trabalho foram analisadas 243 amostras de produtos cárneos processados e frescais, sendo 192 amostras encami
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/99365
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.