Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"cyclomaltodextrin glucosyltransferase"'
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Vittorio Silano, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Claude Lambré, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Jaime Aguilera, Natalia Kovalkovicova, Yi Liu, Joaquim Maia, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 18, Iss 10, Pp n/a-n/a (2020)
Abstract The food enzyme β‐cyclodextrin glucanotransferase ((1→4)‐α‐d‐glucan 4‐α‐d‐[(1→4)‐α‐d‐glucano]‐transferase; EC 2.4.1.19) is produced with a genetically modified Escherichia coli strain WCM105xpCM6420 by Wacker Ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a10f8a05fc241889d87b46b435b25cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.