Zobrazeno 1 - 10
of 1 292
pro vyhledávání: '"cyclodextrin glycosyltransferase"'
Autor:
Dan Wang, Sinan Wang, Wenjun Sun, Tianpeng Chen, Caice Liang, Pengpeng Yang, Qingguo Liu, Chunguang Zhao, Yong Chen
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract β-cyclodextrin (β-CD) is an important cyclic oligosaccharide, which is widely applicated in foods, environmental protection, and cosmetics, primarily prepared from enzymatic synthesis in traditional industry. However, several challenges pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a7367a3f78647a2a83a39a9e2054e6c
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 16, Pp 347-357 (2024)
Large-ring cyclodextrin (LR-CD) is a cyclic α-1,4-glucan consisting of nine to several hundred glucopyranose units. LR-CD is mainly prepared by the cyclization activity of cyclodextrin glucosyltransferase or 4-α-glucanotransferase that catalyzes in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a12ba0deb22441ec874cbf3f9c6b0919
Publikováno v:
Biology, Medicine & Natural Product Chemistry, Vol 13, Iss 1, Pp 193-197 (2024)
Cyclodextrin glycosyltransferase (CGTase) is an extracellular enzyme produced by several microorganisms, particularly bacteria, that converts starch into cyclodextrin (CD). CD has various applications in fields such as food, textiles, pharmaceuticals
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a45c5644284d47458689e6abc6b928ca
Publikováno v:
مجلة جامعة دمشق للعلوم الزراعية, Vol 40, Iss 1 (2024)
الملخص: جُمعت50 عينة عشوائية من ترب مناطق مختفلة من لمحافظة دمشق واللاذقية وريفها، وزرعت معلقاتها على وسط انتقائي من (Horikoshi II). عزلت 56عزلة
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3970f30044fa47ebafd56c67903ce1e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Jaime Aguilera, Magdalena Andryszkiewicz, Yi Liu, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 2, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme cyclomaltodextrin glucanotransferase ((1‐4)‐α‐d‐glucan:(1‐4)‐α‐d‐glucan 4‐α‐d‐[(1‐4)‐α‐d‐glucano]‐transferase; EC 2.4.1.19) is produced with the non‐genetically modified bacteria Anoxybac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5958c3c911974e62a3b245add0cdfb4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.