Zobrazeno 1 - 10
of 420
pro vyhledávání: '"cyanogenic compound"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Preservation Science. 42:15-21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arrázola Paternina, Guillermo, Grané Teruel, Nuria, Martín Carratalá, María Luisa, Dicenta López-Higuera, Federico
Publikováno v:
RUA. Repositorio Institucional de la Universidad de Alicante
Universidad de Alicante (UA)
Universidad de Alicante (UA)
Este trabajo presenta una metodología de análisis para determinar y cuantificar los compuestos cianogénicos amigdalina y prunasina presentes en la semilla de almendra madura (Prunus dulcis). Se evaluaron distintos sistemas extractantes (agua, meta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::eb9dc15caa3ca38bfae4e76e462d949b
http://hdl.handle.net/10045/52430
http://hdl.handle.net/10045/52430
Publikováno v:
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
In the present work we applied a technics to determine and also permit quantification for separating the cyanogenic components that could be present in the mature almond seed (Prunus dulcis). Among the methods selected the chromatography of liquids o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c0864101da0cfe352e20a5bf0ad52def
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/49815
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/49815
Autor:
Richard Atinpoore Atuna, Matthew Atongbiik Achaglinkame, Trudy Abla Sitsofe Accorley, Francis Kweku Amagloh
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Gari, a fermented granular cassava food product, continues to play a major role in the diets of West Africans. The white cassava commonly used for this product is devoid of provitamin A but may have a significant concentration of cyanogenic compounds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7639dc6f1b84491c87df755553cbc596
Publikováno v:
Phytochemistry. 21:107-110
A new cyanogenic compound, sarmentosin epoxide, was isolated from the aerial parts of Sedum cepaea . Its structure was established mainly by 1 H
Autor:
Matthew Atongbiik Achaglinkame, Francis Kweku Amagloh, Trudy Abla Sitsofe Accorley, Richard A. Atuna
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Gari, a fermented granular cassava food product, continues to play a major role in the diets of West Africans. The white cassava commonly used for this product is devoid of provitamin A but may have a significant concentration of cyanogenic compounds
Autor:
بهمن مرادی پوده1, فاطمه احمدپور2 ahmadpourfatimaa@gmail.com
Publikováno v:
Medical journal of Mashhad University of Medical Sciences. Nov2022-Jan2023, Vol. 65 Issue 5, p1942-1949. 8p.