Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"cv. Pošip"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 33, Iss 4, Pp 354-360 (2015)
Prošek dessert wines produced from dried grapes of two native Croatian varieties, one white and one red, had complex volatile compositions. Various categories of volatile compounds were identified using headspace solid-phase microextraction (HS-SPME
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05e3030e01ff40d4907b996784e8733c
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 33:354-360
Budic-Leto I., Humar I., Zdunic G., Hribar J., Zlatic E. (2015): Volatile compounds in Prosek dessert wines produced from white and red grapes. Czech J. Food Sci., 33: 354–360. Prosek dessert wines produced from dried grapes of two native Croatian
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.