Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"curing mixture"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 52, Iss 1, Pp 98-107 (2022)
Meat quality largely depends on the maturation conditions and natural biochemical processes that affect its taste, aroma, tenderness, and technological properties. Dry maturation and technological processing attract a lot of scientific attention. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b1d628f416045838c9cffaa7bde51a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 12 (2006)
Minced goat meat organs (bicep fermoris muscle, heart, kidney and liver) of a particular variety of goat (Black Bengal) were stored aerobically in refrigerator at 4°C for 15 days after some combinationpretreatments: a) tea liquor and honey, b) aceti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.