Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"curdlan sulfate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vinay Chaudhari, Harpal Singh Buttar, Siddhi Bagwe-Parab, Hardeep Singh Tuli, Amisha Vora, Ginpreet Kaur
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Curdlan is an exopolysaccharide, which is composed of glucose linked with β-(1,3)-glycosidic bond and is produced by bacteria, such as Alcaligenes spp., Agrobacterium spp., Paenibacillus spp., Rhizobium spp., Saccharomyces cerevisiae, Candida spp.,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f952776215f140b2a3a28fe940f22506
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 13, Pp 2377-2394 (2018)
Shu Zhang,1 Shengshi Huang,2 Lu Lu,1 Xinlei Song,1 Pingli Li,3 Fengshan Wang1,2 1Key Laboratory of Chemical Biology of Natural Products (Ministry of Education), Institute of Biochemical and Biotechnological Drugs, School of Pharmaceutical Sciences, S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95f8f33965ac4a6f9c58ee5819ebc47d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ginpreet Kaur, Hardeep Singh Tuli, Amisha Vora, Vinay Chaudhari, Siddhi Bagwe-Parab, Harpal S. Buttar
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Curdlan is an exopolysaccharide, which is composed of glucose linked with β-(1,3)-glycosidic bond and is produced by bacteria, such as Alcaligenes spp., Agrobacterium spp., Paenibacillus spp., Rhizobium spp., Saccharomyces cerevisiae, Candida spp.,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.