Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"cultured butter milk"'
Autor:
Hency Rose, Shiva Bakshi, Prajasattak Kanetkar, Smitha J. Lukose, Jude Felix, Satya Prakash Yadav, Pankaj Kumar Gupta, Vinod Kumar Paswan
Publikováno v:
Dairy, Vol 4, Iss 2, Pp 271-284 (2023)
In recent years, there has been an unprecedented increase in the demand for fermented dairy products due to medical recommendations and lifestyle preferences. Cultured buttermilk, as an ancient fermented dairy beverage, is an appropriate product choi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36fd6fabea4b40b08d1af9447c84fb39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.