Zobrazeno 1 - 10
of 5 930
pro vyhledávání: '"culture viability"'
Autor:
Muhammad Fajrul Arief1, Lilik Eka Radiati1 lilik.eka@ub.ac.id, Ria Dewi Andriani1, Dedi Fardiaz2, Laprianika Reta Hapita Sari3
Publikováno v:
INMATEH - Agricultural Engineering. 2024, Vol. 73 Issue 2, p162-175. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Biber, Asaf, Harmelin, Geva, Lev, Dana, Ram, Li, Shaham, Amit, Nemet, Ital, Kliker, Limor, Erster, Oran, Mandelboim, Michal, Schwartz, Eli
Publikováno v:
In International Journal of Infectious Diseases September 2022 122:733-740
Autor:
Asaf Biber, Geva Harmelin, Dana Lev, Li Ram, Amit Shaham, Ital Nemet, Limor Kliker, Oran Erster, Michal Mandelboim, Eli Schwartz
Publikováno v:
International Journal of Infectious Diseases, Vol 122, Iss , Pp 733-740 (2022)
Objectives: Ivermectin, an antiparasitic agent, also has antiviral properties. In this study, we aimed to assess whether ivermectin has anti-SARS-CoV-2 activity. Methods: In this double-blinded trial, we compared patients receiving ivermectin for 3 d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c125f6c52944c84b97f9d89cc6b2fbe
Autor:
Sadia Jaman, Md. Zakirul Islam, Md. Shahriar Islam Sojib, Md. Sayed Hasan, Md. Mehedi Hasan Khandakar, Md. Sadakatul Bari, Md. Abid Hasan Sarker, Raihan Habib, Mohammad Shohel Rana Siddiki, Mohammad Ashiqul Islam, Md. Harun-ur-Rashid
Publikováno v:
Journal of Advanced Veterinary and Animal Research, Vol 9, Iss 4, Pp 694-701 (2022)
Objectives: This study aimed to envisage the effectiveness of adding three particular prebiotics (inulin, β-glucan, and Hi-maize) to synbiotic yogurt's physicochemical properties, sensory characteristics, and survivability of the probiotic and start
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/457bc00a68dc491d8e0d08aeed100886
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2018 101(1):37-46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.