Zobrazeno 1 - 10
of 23 236
pro vyhledávání: '"cultural acceptance"'
Publikováno v:
International Journal of Retail & Distribution Management, 2023, Vol. 51, Issue 3, pp. 306-326.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJRDM-11-2021-0552
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Publikováno v:
Computational intelligence and neuroscience [Comput Intell Neurosci] 2024 Sep 18; Vol. 2024, pp. 9823927. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 18 (Print Publication: 2024).
Autor:
Fei, Qingmei1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Computational Intelligence & Neuroscience. 6/6/2022, p1-8. 8p.
Publikováno v:
In Energy Research & Social Science April 2021 74
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100436- (2023)
Novel foods include foods which are expected to be major sources of protein, such as cultured meat and insects. They can reduce environmental impacts due to production. However, producing such novel foods involves ethical considerations including soc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e50d02b33d21400988b1df381ae7c629
Publikováno v:
Frontiers in Psychology, Vol 13 (2022)
The purpose is to explore new cultivation modes of college students’ national cognition and cultural acceptance. Deep learning (DL) technology and Educational Psychology theory are introduced, and the influence of art journal reading on college stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98517ecab90f400b9362347c08f01b7b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.