Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"cultivation parameters"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ioannis Martakos, Marios Kostakis, Marilena Dasenaki, Michalis Pentogennis, Nikolaos Thomaidis
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 1, p 31 (2019)
A new facile and fast method was developed in this study for the determination of pigments (chlorophylls and carotenoids), tocopherols (α-, sum of (β + γ), and δ), and squalene in olive oil. This method consisted of a dilution of olive oil in 2-p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de4f8e909653419abd5bb261b932c9b1
Тема вÑпÑÑкной квалиÑикаÑионной ÑабоÑÑ: «ÐпÑеделение оÑнов-нÑÑ Ð¿Ð°Ñаме
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::646bb2774a4c2fa1df2428fc54a81fab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michalis Pentogennis, Marios Kostakis, Nikolaos S. Thomaidis, Ioannis Martakos, Marilena E. Dasenaki
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 9, Iss 1, p 31 (2019)
Volume 9
Issue 1
Foods, Vol 9, Iss 1, p 31 (2019)
Volume 9
Issue 1
A new facile and fast method was developed in this study for the determination of pigments (chlorophylls and carotenoids), tocopherols (&alpha
sum of (&beta
+ &gamma
), and &delta
), and squalene in olive oil. This method consiste
sum of (&beta
+ &gamma
), and &delta
), and squalene in olive oil. This method consiste
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.