Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"cultivation optimization"'
Publikováno v:
AMB Express, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Immunotoxins are widely applied for cancer therapy. However, bacterial expression of immunotoxins usually leads to the formation of insoluble and non-functional recombinant proteins. This study was aimed to improve soluble expression of a no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b028f0614c4c454b8ac5787f55ed7b01
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 10 (2024)
Introduction:Pleurotus abieticola, a promising edible fungus in the Pleurotaceae family, especially its ability to utilize coniferous substrate, holds significant potential for commercial cultivation. However, few reports on the adaptation of P. abie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c8825cf28f94b3caef3c1b12604125d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 9, Iss 1, Pp 1-13 (2022)
Abstract Dunaliella salina is a green microalga with the great potential to generate natural β-carotene. However, the corresponding mathematical models to guide optimized production of β-carotene in Dunaliella salina (D. salina) are not yet availab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/636ad3b8c0f94244bd032a6cd18b0ca9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 10, Iss 6 (2022)
ABSTRACT Beer production necessitates oxygen exclusion for the proper packaging and aging of the beer. Standard operating procedures, including those for quality testing, involve culturing microbes from packaged beer exposed to atmospheric oxygen, de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d4457c6527b4acaab1b8711b6416539
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grubišić, Marina
U ovom radu je izolirano i identificirano pet mikroalgi (Nitzschia sp. S5, Nanofrustulum shiloi D1, Tetraselsmis sp. C6, Tetraselmis sp. Z3, Picochlorum sp. D3) i jedna cijanobakterija (Euhalothece sp. C1) iz Jadranskog mora, te tri mikroalge iz rije
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::05f166cfd5b831dc5ed46beed24abd2f
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4283
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4283