Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"culinary terminology"'
Autor:
Kamińska, Aleksandra
Publikováno v:
Linguistische Treffen in Wrocław / Linguistic Meetings in Wrocław. 21(1):491-495
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1117247
Autor:
Vitas, Duško
Publikováno v:
Књиженство / Knjiženstvo. 12(12):128-155
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1084394
Autor:
Hăisan, Daniela
Publikováno v:
Meridian critic / Meridian of Criticism. XXXV(2):189-201
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=924971
Autor:
Hăisan, Daniela
Publikováno v:
Meridian critic / Meridian of Criticism. XXIX(2):77-92
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=617805
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siemieniec-Gołaś, Ewa
Publikováno v:
Perspectives on Culture; Vol. 36 No. 1 (2022): The Ottoman Empire and Turkey: History, Literature and Culture; 125-136
Perspektywy Kultury; Tom 36 Nr 1 (2022): Imperium Osmańskie i Turcja – dzieje, literatura i kultura; 125-136
Perspektywy Kultury; Tom 36 Nr 1 (2022): Imperium Osmańskie i Turcja – dzieje, literatura i kultura; 125-136
Turkish cuisine is world-renowned for being delicious, refined and healthy, and in the eyes of connoisseurs it ranks alongside French and Chinese cuisine. Generations of people, not only from the Turkish world, but also from other nations who formed
Autor:
Borejszo, Maria
Publikováno v:
Prace Filologiczne / Philological Studies. (53):37-48
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=236975
Autor:
Didović, Cvita
Il titolo di questa tesi è I prestiti romanzi nella parlata di Žman: terminologia di cucina. Lo scopo di questa ricerca è determinare la presenza di prestiti romanzi nella parlata di Giso, dato che in passato questa zona era sotto il dominio della
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4012::cbb584e0832d64004d07e0eefe145d42
https://repozitorij.unizd.hr/islandora/object/unizd:6721/datastream/PDF
https://repozitorij.unizd.hr/islandora/object/unizd:6721/datastream/PDF
Autor:
Toraki, Katerina, Markantonatou, Stella, Vacalopoulou, Anna, Minos, Panagiotis, Pavlidis, George
As part of our project entitled “GRE-Taste: The Taste of Greece,” we have been developing a trilingual (Greek, English and Russian) thesaurus of food served in restaurants in Eastern Macedonia and Thrace. To this end, we have designed a web thesa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5e539c5113683129b1e817c3707911ce