Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"culinary technology"'
Autor:
Rzeźnicka, Zofia
Publikováno v:
W kuchni. Kulturowe szkice o przestrzeni / In the Kitchen. Cultural Sketches on Space. :207-224
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/chapter-detail?id=791969
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mija Nina
The legalities of the technological processes observed in public catering enterprises, the theoretical models of the structure and composition of food products, the essence of the processes that occur in their culinary modification are an object of i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::212960f0e55acbf6dc9a71e36b331c21
Publikováno v:
Asiatische Studien-Études Asiatiques, 71 (1)
The Shuhi of Muli County, Sichuan Province, are one of multiple ethnic groups inhabiting the river gorges of the Qinghai-Gansu-Sichuan corridor between the Tibetan plateau and the Chinese lowlands. The Shuhi have grown paddy rice since times immemori
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruth, João-Pierre S.
Publikováno v:
njbiz. 3/21/2005, Vol. 18 Issue 12, p11-11. 1/2p. 1 Black and White Photograph.