Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"culinary skills"'
Autor:
Maria Tormo-Santamaria, Lluís Català-Oltra, Alexandre Pereto-Rovira, Ángeles Ruíz-García, Josep Bernabeu-Mestre
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 15, p 2838 (2023)
Introduction: The third wave of COVID-19 had a large impact on the autonomous Region of Valencia, which gave rise to restrictions on movement and access to collective eating establishments. The objective of this study is to analyse the culinary and g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64697f90aed94d5c834cc4515360656c
Autor:
Rafaela Nayara da Costa Pelonha, Manuela Mika Jomori, Tamara Gonçalves Maciel, Jéssica Adla Dantas Rocha, Thaís Souza Passos, Bruna Leal Lima Maciel
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 11, p 2424 (2023)
Culinary skills are defined as the confidence, attitude, and the application of one’s individual knowledge in performing culinary tasks, and their development may be associated with better diet quality and better health status. This study aimed to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e6bf7a7e7c84c2397ca0f904dac8c6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sharma, Sanjay, Sharma, Rekha
Publikováno v:
Worldwide Hospitality and Tourism Themes, 2019, Vol. 11, Issue 1, pp. 25-36.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/WHATT-10-2018-0061
Publikováno v:
Jurnal Pendidikan dan Pemberdayaan Masyarakat, Vol 6, Iss 1, Pp 11-23 (2019)
Prostitution is a phenomenon that has existed for a long time in the world, not least in Indonesia. Someone does prostitution most of the problem lies in economic factors and the low skills they have. The government does not remain silent due to this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9a5afa227054e1e8d05348bfc585940
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Greyce Luci Bernardo, Manuela Mika Jomori, Ana Carolina Fernandes, Claudia Flemming Colussi, Margaret D. Condrasky, Rossana Pacheco da Costa Proença
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 16, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
Abstract Background Community-based intervention studies that aim at developing cooking skills have increased in the scientific literature and are related to healthier food practices. However, methodological limitations are observed and only a few st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/301d6196af4248a19676e7d0820a7dcb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The primary aim of this Systematic scoping review aims to map and describe the current body of scientific literature on culinary nutrition in athletes. The secondary aim is to identify existing gaps in knowledge regarding culinary nutrition in athlet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e82eb61337eaf46ec3d30bce040e59fd