Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"culinary qualities"'
Autor:
Kelechi Uchendu, Damian Ndubuisi Njoku, Agre Paterne, Ismail Yusuf Rabbi, Daniel Dzidzienyo, Pangirayi Tongoona, Samuel Offei, Chiedozie Egesi
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 12 (2021)
Cassava breeders have made significant progress in developing new genotypes with improved agronomic characteristics such as improved root yield and resistance against biotic and abiotic stresses. However, these new and improved cassava (Manihot escul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d94fc1f9e3d4061952dcfe5f56002c3
Autor:
Ricardo M de Mendonça, Eduardo A Vieira, Josefino de F Fialho, Marcos R Ribeiro, José Carlos da S Sene, Weslley M de Paiva, Juaci Vitória Malaquias
Publikováno v:
Horticultura Brasileira, Volume: 38, Issue: 4, Pages: 434-438, Published: 16 DEC 2020
Horticultura Brasileira v.38 n.4 2020
Horticultura Brasileira
Associação Brasileira de Horticultura (ABH)
instacron:ABH
Horticultura Brasileira, Vol 38, Iss 4, Pp 434-438 (2020)
Horticultura Brasileira v.38 n.4 2020
Horticultura Brasileira
Associação Brasileira de Horticultura (ABH)
instacron:ABH
Horticultura Brasileira, Vol 38, Iss 4, Pp 434-438 (2020)
Brazilian sweet cassava consumers are becoming more and more demanding in relation to sanitary conditions, organoleptic and nutritional characteristics of this vegetable products and their derivatives. Thus, more nutritious, early, productive, adapte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eduardo Alano Vieira, Marco Antônio Sedrez Rangel, Josefino de Freitas Fialho, Rudiney Ringenberg, Marcelo Ribeiro Romano, Maria Madalena Rinaldi, Charles Martins de Oliveira, Jorge Cesar dos Anjos Antonini
Publikováno v:
Crop Breeding and Applied Biotechnology v.22 n.4 2022
Crop Breeding and Applied Biotechnology
Sociedade Brasileira de Melhoramento de Plantas
instacron:CBAB
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Volume: 22, Issue: 4, Article number: e43402243, Published: 19 DEC 2022
Crop Breeding and Applied Biotechnology
Sociedade Brasileira de Melhoramento de Plantas
instacron:CBAB
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Volume: 22, Issue: 4, Article number: e43402243, Published: 19 DEC 2022
BRS 429 is a sweet cassava cultivar with yellow pulp and technological qualities (high root yield, early maturity, and favorable plant architecture) and sensory qualities (short cooking time, little fiber, and soft texture) that make it an excellent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::97898e71c2d26a9883b3c5cc0a02fed8
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1984-70332022000400300
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1984-70332022000400300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
José Osmar Lorenzi, Luis A. Saes, Mauro Sakai, Ivan J. A. Ribeiro, André L. Lourengao, Domingos A. Monteiro, Valdemir A. Peressin, Gentil Godoy Junior
Publikováno v:
Bragantia, Vol 55, Iss 1, Pp 141-146 (1996)
O presente trabalho é o resultado final de avaliação dos melhores clones de mandioca de mesa, selecionados no Vale do Ribeira (SP), a partir de uma base genética de 306 cultivares procedentes do banco de germoplasma do Instituto Agronômico. Fora
Autor:
Domingos Antonio Monteiro, José Osmar Lorenzi, Altamiro P. de Carvalho, Célia Maria de O. Andrade Assis, Luiz Guedes Deak, Igue
Publikováno v:
Bragantia, Vol 49, Iss 2, Pp 391-401 (1990)
Avaliou-se o comportamento das seis principais variedades de mandioca de mesa, quanto à produção de raízes e tempo de cozimento culinário, nos anos agrícolas 1986/87 e 1987/88. Instalaram-se os experimentes nos municípios paulistas de Santa Cr