Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"culinary properties"'
Autor:
Wafa Zahnit, Ouanissa Smara, Lazhar Bechki, Chawki Bensouici, Mohammed Messaoudi, Naima Benchikha, Imane Larkem, Chinaza Godswill Awuchi, Barbara Sawicka, Jesus Simal-Gandara
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 10, p 914 (2022)
Artemisia campestris L. is commonly used in folk medicine due to its antioxidant, antidiabetic, nutritional, and culinary properties. Our study assessed the total phenolics contents, antioxidant, and pharmacological activities of various organic extr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac56bf95b2834b58b2c38ee6679116c4
Autor:
Ludmila Pusik, Vlаdimir Pusik, Gennadii Postnov, Iryna Safronska, Nataliia Ilina, Nina Lyubymova, Galyna Sukhova, Yana Hrynova
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 5, Iss 11 (107), Pp 43-53 (2020)
This study aimed to determine the effect of storage temperature on the preservation and culinary properties of different varieties of potatoes. It was established that at a storage temperature of 2…4°С the yield of marketable products for early r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pusik, Ludmila, Pusik, Vlаdimir, Postnov, Gennadii, Safronska, Iryna, Ilina, Nataliia, Lyubymova, Nina, Sukhova, Galyna, Hrynova, Yana
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 5, № 11 (107) (2020): Технології та обладнання харчових виробництв; 43-53
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 5, № 11 (107) (2020): Технологии и оборудование пищевых производств; 43-53
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 5, № 11 (107) (2020): Technology and Equipment of Food Production; 43-53
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 5, № 11 (107) (2020): Технологии и оборудование пищевых производств; 43-53
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 5, № 11 (107) (2020): Technology and Equipment of Food Production; 43-53
This study aimed to determine the effect of storage temperature on the preservation and culinary properties of different varieties of potatoes. It was established that at a storage temperature of 2…4 °С the yield of marketable products for early
El arroz es un alimento muy importante en la cultura culinaria de Valencia. Tanto es así que en 2001 se creó la Denominación de Origen Protegida "Arroz de Valencia" para preservarlo y promocionarlo. El estudio de las características culinarias de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______935::e9609c9fae67c1bb4e4a8422cf57ca75
https://hdl.handle.net/10045/108206
https://hdl.handle.net/10045/108206
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Проведена сравнительная оценка качества и пищевой ценности мяса цыплятбройлеров и яиц курнесушек, полученных от птиц опытной группы, в
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0c886eb9e407a647ded16f21be5e9d7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Myronivka Bulletin; Том 3 (2016); 42-57
Мироновский вестник; Том 3 (2016); 42-57
Миронівський вісник; Том 3 (2016): Миронівський вісник; 42-57
Мироновский вестник; Том 3 (2016); 42-57
Миронівський вісник; Том 3 (2016): Миронівський вісник; 42-57
Goal. To study culinary properties of spelt wheat grain groats depending on cultivar or line.Methods. Technological and culinary properties for five spelt wheat cultivars and eight lines derived from crossing bread wheat with spelt wheat were determi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.