Zobrazeno 1 - 10
of 291
pro vyhledávání: '"culinary history"'
Autor:
Knoblauch, Mark
Publikováno v:
Booklist. 5/1/2024, Vol. 120 Issue 17, p4-5. 2p.
Autor:
White, Merry1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Japan Forum. Mar2015, Vol. 27 Issue 1, p114-120. 7p.
Autor:
Marzena Keating
Publikováno v:
Estudios Irlandeses, Vol 18, Iss 18, Pp 103-117 (2023)
Especially prior to the twentieth century, invalid and convalescent cookery constituted an integral part of health care provided at home, as in many cases recovery of health was to be achieved by consuming appropriate food rather than through an appl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47025c5657b8408fb4967c0495cc9dc7
Autor:
ANDERSON-MINSHALL, JACOB
Publikováno v:
Advocate. Jun2021, Issue 1115, p16-17. 2p. 2 Color Photographs.
Autor:
Nickols, Sharon Y.1 snickols104@gmail.com
Publikováno v:
Family & Consumer Sciences Research Journal. Jun2017, Vol. 45 Issue 4, p438-443. 6p.
Autor:
Karolin Wetjen, Hubertus Büschel
Publikováno v:
Österreichische Zeitschrift für Geschichtswissenschaften, Vol 33, Iss 1 (2022)
This paper takes its point of departure in popular colonial cookbooks that describe how tastes ‘from home’ were to be imitated as accurately as possible in the tropics. It suggests looking at colonial contact zones in a new way, using methods of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6227a0a547fb435597d5c91d28677ead
Autor:
Fehér, Andrea
Publikováno v:
Studia Universitatis Babes-Bolyai - Historia. 66(1):79-96
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1015959
Autor:
Passidomo, Catarina
Publikováno v:
Southeastern Geographer. Spring2019, Vol. 59 Issue 1, p97-99. 3p.
Publikováno v:
Pennsylvania Magazine of History and Biography, 2018 Oct 01. 142(3), 295-337.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.