Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"culinary education"'
Autor:
Brandy-Joe Milliron, Roni Neff, Rachel Sherman, DeAndra Forde, Lauren Miller, Dahlia Stott, Alison Mountford, Jonathan M. Deutsch
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2529 (2024)
The purpose of this research is to evaluate the feasibility, acceptability, and preliminary efficacy of a household food-waste prevention and minimization intervention, titled the Culinary Home Empowerment for Food Waste Prevention and Minimization (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3242589b9f044763a6a62a4cdc3be7ac
Autor:
Francesco Tola, Enrico Maria Mosconi, Giacomo Branca, Fabiana Natali, Mattia Gianvincenzi, Bogdana Nosova, Andrea Colantoni
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 6, Pp e17449- (2023)
The problem of food waste at the post-consumption phase, as well as its rational management, is one of the central matters of the transition process undertaken by the European Union, and it is one of the priorities in the Action Plan for a Circular E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/419b9c9483564423a68b3ac28f10f81f
Publikováno v:
BMC Medical Education, Vol 22, Iss 1, Pp 1-24 (2022)
Abstract Background Dietary modifications are considered a first-line intervention for chronic disease management, yet graduating doctors still report not feeling competent to counsel patients on their diet. Research has focused on methods to address
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7eec1348d81c478e99c6a54e3d614132
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 8, Iss 1, Pp 1-9 (2021)
Abstract Aim of this research is to promote the inclusion of traditional Ottoman fruity meat dishes into business. Chefs working in various food establishments in Eskisehir were given training on fruity meat dishes for a total of 40 h in 10 training
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f3597342f904e9f80c884743b491a19
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 13 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4da3267ecc746e692f740e29996921b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Susanne Schmidt, Martin W. Goros, Jonathan A. L. Gelfond, Katherine Bowen, Connie Guttersen, Anne Messbarger-Eguia, Suzanne Mead Feldmann, Amelie G. Ramirez
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 10 (2022)
Objective(s)Culinary education may be one way to improve children's eating behaviors. We formatively evaluated the effect of a hands-on afterschool 12-module, registered dietitian-led culinary education program on healthy eating behaviors in a predom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81f2b4988d80493c8376da263d1d25c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Contemporary Hospitality Management, 2019, Vol. 31, Issue 2, pp. 538-556.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJCHM-12-2017-0822