Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"culinary businesses"'
Autor:
Yoanita Alexandra, Nosica Rizkalla, Septi Fahmi Choirisa, Ringkar Situmorang, Purnamaningsih Purnamaningsih
Publikováno v:
Abdimas: Jurnal Pengabdian Masyarakat Universitas Merdeka Malang, Vol 9, Iss 1, Pp 143-153 (2024)
Serdang Wetan Village is one of the villages in Tangerang Selatan, Indonesia which will focus on improving welfare through science and technology, MSMEs and human resource potential. Serdang Wetan village still has several problems, where the level o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98396a061cef493b8bf7542105bccdda
Autor:
Muzakar Isa
Publikováno v:
Jàmbá, Vol 15, Iss 1, Pp e1-e8 (2023)
Coronavirus disease 2019 (COVID-19) has predisposed most business activities, including the culinary business. The higher the vulnerability rating of a business, the more significant the risk. This study aims to analyse the vulnerability of businesse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7e51e1c4bf34c72a2ce2ae121036759
Autor:
Ahmad Ikhwan Setiawan
Publikováno v:
Innovative Marketing, Vol 19, Iss 1, Pp 86-100 (2023)
This study aims to confirm whether the series of marketing strategies designed by companies have followed the consumer process in product consumption with reference to the stages of the 5As: aware, appeal, ask, act, and advocate. Companies respond to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbb79741e0284f39b0cf2738fd078ae2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.