Zobrazeno 1 - 10
of 276
pro vyhledávání: '"cryoconcentration"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Freezing hydrogels can compromise their network structures and modify their properties as a result of ice crystal formation. Therefore, understanding the internal structure, including ice crystals and the state of chemical components within
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6801d984b1f4caeaa27e54a066c0322
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 313-320 (2023)
ABSTRACTWhey is a source of protein of high nutritional value. In this work, the effects of block cryoconcentration assisted by centrifugation and vacuum evaporation on the physicochemical properties and in vitro digestibility of whey were determined
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e19b56d1a427462f8ad7fb27fb6baf36
Autor:
Carolina Lauriola, Laura Di Muzio, Patrizia Paolicelli, Maria Antonietta Casadei, Claudia Sergi, Jacopo Tirillò, Vito Cosimo Carriero, Alessandra Adrover
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 16, Iss 10, p 1256 (2024)
In this work, five different dextran-based cryogels for controlled drug release are investigated. Vitamin B12 was used as a model drug for in vitro release tests. Two different drug-loading procedures were adopted, leading to very different drug rele
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65d69881dfd4412dbcce8e94aafe420e
Autor:
Mayara Kuasnei, Laís Benvenutti, David Fernando dos Santos, Sandra Regina Salvador Ferreira, Vânia Zanella Pinto, Acácio Antonio Ferreira Zielinski
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1374 (2024)
There is a growing interest in exploring new natural sources of colorants. This study aimed to extract anthocyanins from broken black bean hulls (Phaseolus vulgaris L.) by modifying water with a eutectic mixture (choline chloride:citric acid (ChCl:Ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e42d44e2f9494dfaa7d13807aac6ee2f
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 4, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
Abstract Pecan nut (Carya illinoinensis) processing to obtain oil generates circa 37% of press cake, which is currently underutilized and primarily employed as animal feed. Due to its nutritional- and bioactive-rich composition, pecan nut cake (PNC)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcd3a699ab5c404483ba980f7852922f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.