Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"crosslinking mechanism"'
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 11 (2023)
Polymer gels have been effectively employed as a water management material for profile control and water shutoff treatments in low-middle temperature and low-middle salinity reservoirs. However, most polymer gel systems have limitations under high te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8948c04165064065b3a309885cf40a3e
Autor:
Adam Zając, Wojciech Sąsiadek, Lucyna Dymińska, Paulina Ropuszyńska-Robak, Jerzy Hanuza, Maciej Ptak, Szymon Smółka, Radosław Lisiecki, Katarzyna Skrzypczak
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 16, p 5987 (2023)
Membranes produced by crosslinking chitosan with magnesium phytate were prepared using highly deacetylated chitosan and its N-carboxymethyl, O-carboxymethyl and N,O-carboxymethyl derivatives. The conditions of the membrane production were described.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83ca2fb6de8749fb9e4be1210f46c689
Autor:
Yan Dai, Ruoting Yang, Yuting Yan, Yong Wu, Xuanyi Meng, Anshu Yang, Zhihua Wu, Linbo Shi, Xin Li, Hongbing Chen
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The current research on interaction between catechin and protein has focused on non-covalent crosslinking, however, the mechanism of free radical-induced crosslinking between catechin and β-lactoglobulin (BLG) is not known. In this study, BLG bound
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/112d30ae50b244379b6ad795401935ec
Autor:
Liu, Suihong, Zhang, Haiguang, Ahlfeld, Tilman, Kilian, David, Liu, Yakui, Gelinsky, Michael, Hu, Qingxi
Three-dimensional printing technologies exhibit tremendous potential in the advancing fields of tissue engineering and regenerative medicine due to the precise spatial control over depositing the biomaterial. Despite their widespread utilization and
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A91223
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A91223/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A91223/attachment/ATT-0/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hongbin Wang, Yuanfu Zhang, Zhaoting Yuan, Xiaotong Zou, Yuan Ji, Jiayi Hou, Jinfang Zhang, Fuping Lu, Yihan Liu
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3722 (2022)
Until now, Streptoverticillium mobaraense transglutaminase (TG) is the only commercialized TG, but limited information is known about its selection tendency on crosslinking sites at the protein level, restricting its application in the food industry.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0728552718f34229811f635defd9b833
Publikováno v:
Gels, Vol 8, Iss 10, p 637 (2022)
Polymer gels are widely used in oil–gas drilling and production engineering for the purposes of conformance control, water shutoff, fracturing, lost circulation control, etc. Here, the progress in research on three kinds of polymer gels, including
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cd8fea68f424ea18aeac6596ef411f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.