Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"cranberry proanthocyanidins"'
Autor:
Yun Zhang, Katherine M. Weh, Bridget A. Tripp, Jennifer L. Clarke, Connor L. Howard, Shruthi Sunilkumar, Amy B. Howell, Laura A. Kresty
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 16, Iss 12, p 1697 (2023)
We recently reported that cranberry proanthocyanidins (C-PACs) inhibit esophageal adenocarcinoma (EAC) by 83% through reversing reflux-induced bacterial, inflammatory and immune-implicated proteins and genes as well as reducing esophageal bile acids,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12534bf9adb846afb3bd6f7c3432b56c
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 39, Iss , Pp 133-138 (2017)
This research investigated the antibacterial properties of American cranberry (Vaccinium macrocarpon) proanthocyanidins against enteropathogenic and enterotoxigenic Escherichia coli by determining the minimum inhibitory concentrations (MIC) and minim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b184cf91b7b46d29fc9d1ccf369aa61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 39, Iss, Pp 133-138 (2017)
This research investigated the antibacterial properties of American cranberry (Vaccinium macrocarpon) proanthocyanidins against enteropathogenic and enterotoxigenic Escherichia coli by determining the minimum inhibitory concentrations (MIC) and minim
Publikováno v:
Journal of Berry Research
Background We recently reported that a cranberry proanthocyanidin rich extract (C-PAC) induces autophagic cell death in apoptotic resistant esophageal adenocarcinoma (EAC) cells and necrosis in autophagy resistant cells. EAC is characterized by high