Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"crabmeat"'
Publikováno v:
Gels, Vol 8, Iss 1, p 10 (2021)
The effects of different salt additions (1.0%, 1.5%, 2.0%, 2.5%, 3.0%, and 3.5%) on the gelling properties and protein phosphorylation of the mixed gels (MG) formed by silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) surimi with 10% crabmeat were investigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef176475e645468f9d3088fdc325d28f
Autor:
Verónica Hernández-Robledo, Miguel Ángel Martínez Maldonado, Rocío M. Uresti-Marín, José A. Ramírez, Gonzalo Velázquez
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 15, Iss 2, Pp 165-170 (2017)
The effect of washing cycles and microbial transglutaminase on the gelation properties of crabmeat was evaluated. The blue crab (Callinectes sapidus) was cooked at 120°C for 30 min before obtaining the meat. Cooked meat was homogenized in a cutter w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea8dbf437e5148bdb378b5b7b0a5f375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 53, Iss 1, Pp 227-234 (2010)
Study on mangrove water and sediment of Paraiba do Norte river (Northeastern Brazil) and crabmeat of Ucides cordatus was carried to investigate the relation between the abundance of bacteria in the mangrove habitat and in the crabmeat. Simultaneous c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/765fa242908045ea9d873d9500510beb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Processes
Volume 9
Issue 10
Processes, Vol 9, Iss 1698, p 1698 (2021)
Volume 9
Issue 10
Processes, Vol 9, Iss 1698, p 1698 (2021)
Blue crab (Portunus segnis) proliferation on Tunisian coasts started in 2014/2015. It has heavily impacted the balance of other species, local biodiversity, and fishing activity. Limiting these drawbacks may be achieved through ways promoting crabmea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miguel Ángel Martínez Maldonado, José A. Ramírez, Gonzalo Velazquez, Verónica Hernández-Robledo, Rocío M. Uresti-Marín
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 15, Iss 2, Pp 165-170 (2017)
The effect of washing cycles and microbial transglutaminase on the gelation properties of crabmeat was evaluated. The blue crab (Callinectes sapidus) was cooked at 120°C for 30 min before obtaining the meat. Cooked meat was homogenized in a cutter w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.