Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"cowpea leaves"'
Publikováno v:
Smart Agricultural Technology, Vol 4, Iss , Pp 100209- (2023)
This paper uses a binary classification to discriminate cowpea leaves from other/weed leaves. Cowpea is one of the nutritional crops, but research on cowpea is negligible worldwide. Hence our experiments are purely based on cowpea leaves to increase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7c5c65a866c42febc54d94f18af780c
Publikováno v:
CABI Agriculture and Bioscience, Vol 2, Iss 1, Pp 1-11 (2021)
Abstract Background As much as local communities have employed traditional techniques of preservation to enhance availability and utilization of cowpea leaves, the efficiency of these techniques in achieving food security need to be established. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c9fa103cb6844f0950689dfce499560
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 5, Iss 1, Pp 325-334 (2020)
Cowpea (Vigna unguiculata) leaves are nutritious indigenous vegetables that are produced and consumed among local communities in Kenya. However, seasonal production limits their utilization. The study investigated the changing trends in the consumpti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5085e2fe106d41079a5be0d6f1e23add
Autor:
Samwel Ochieng Onyango, George Ooko Abong, Michael Wandayi Okoth, Dora C. Kilalo, Agnes Wakesho Mwang'ombe
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
Cassava roots, millet and cowpea leaves have short storage life thus the need for simple post-harvest handling and storage protocol to ensure prolonged availability to fully contribute toward food and nutrition security, a major challenge within Sub-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3774f3791764447c8ccd326a1fab94f4
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 11, p 1422 (2022)
Cowpea (Vigna unguiculata L.), a traditional legume food crop indigenous to Africa, has potential as both a vegetable and grain crop in contributing to dietary diversity to support health and address malnutrition, especially for those relying heavily
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51d559b10e2544fbabb0280134087523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
George Ooko Abong, Joshua Ombaka Owade, Michael W. Okoth, Agnes W. Mwang’ombe, Jared Omondi Jobor
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 3, Pp 1651-1664 (2021)
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 3, Pp 1651-1664 (2021)
In as much as spontaneous fermentation of cowpea leaves enhances product diversification, the process is rather slow with poor product quality. Limited work has been undertaken to provide input toward standardization of the process and enhancing of p