Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"cowhide gelatin"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101327- (2024)
To investigate the effect of gelatin peptide on the inhibition of quality deterioration in stored pudding, gelatin peptide with antioxidant properties was added to pudding products. For this purpose, a pudding recipe containing gelatin peptides was c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb4d4d082e0c456b9fe172373fcbc903
Autor:
Mengying Liu, Yanlei Gao, Ruheng Shen, Xue Yang, Li Zhang, Guoyuan Ma, Zhaobin Guo, Cheng Chen, Xixiong Shi, Xiaotong Ma
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 16, p 3092 (2023)
Beef skin gelatin can be used as a good substitute for animal fat in meat patties. In this paper, the effect of different parameters on low-fat beef patties with cowhide gelatin substituted for beef fat (0, 25%, 50%, 75%, 100%) prepared by ultra-high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6a8c9c745634f52ab06923b87d18c16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.