Zobrazeno 1 - 10
of 4 798
pro vyhledávání: '"cow´s milk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Danchuk, V.1 dan-vv1@ukr.net, Midyk, S.2 svit.mid@gmail.com, Korniyenko, V.3 kornienko-valentina1966@ukr.net, Danchuk, O.4 olexdan@ukr.net, Ushkalov, V.3 ushkalov63@gmail.com, Morozova, V.5 biohimik@ukr.net
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2024, Vol. 18 Issue 1, p58-64. 7p.
Autor:
Marzieh Heidarzadeh, Mohsen Taghizadeh, Zarrin Banikazemi, Hamidreza Fathi moghaddam, Mohammad Javad Azadchehr
Publikováno v:
مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان, Vol 28, Iss 6, Pp 76-86 (2024)
Background and Aim: Considering the need to perform a food challenge test in suspected food allergy cases, the purpose of this study was to investigate the results of the open oral food challenge (OFC) test in children with allergies and compare its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08563798333943e5b8f5c9cff56dc0ea
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 18, Iss 1 (2024)
Lipid composition of raw milk is a key factor determining the nutritional value and technological suitability of the milk. Monitoring the level of contamination of cow’s milk is often not available for farmers, living in the zone of radioactive con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a47a6103094423a8be17aaec742c663
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.