Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"cow's milk proteins allergy"'
Autor:
Seidita, Aurelio, Mansueto, Pasquale, Giuliano, Alessandra, Chiavetta, Marta, Soresi, Maurizio, Carroccio, Antonio, Group, the Internal Medicine Study Group the Internal Medicine Study
Publikováno v:
Nutrients
Volume 15
Issue 4
Pages: 1048
Volume 15
Issue 4
Pages: 1048
The hypothesis is that inflammatory/allergic conditions should be considered in self-reported milk intolerance (SRMI) patients who test negative and/or are asymptomatic at Lactose Hydrogen Breath Test (LHBT). We analyzed fecal calprotectin (FCP) valu
Цель исследования. Изучить обеспеченность витамином D детей первого года жизни, страдающих аллергией на белки коровьего молока и прожив
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4e7ab4abd278807fd582685e01e15727
Autor:
Bellini Federica, Ricci Giampaolo, Dondi Arianna, Piccinno Valentina, Angelini Federico, Pession Andrea
Publikováno v:
Italian Journal of Pediatrics, Vol 37, Iss 1, p 52 (2011)
Abstract Background Cow's milk allergy (CMA) is the most frequent food allergy in childhood; the trend of CMA is often characterized by a progressive improvement to achieve tolerance in the first 4 to 5 years of life. It has been observed that specif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fac6b90388c4cca934f9062bdd527f8
Autor:
Villa Pérez, Andrea
La alergia a las proteínas de la leche de vaca es la primera alergia de origen alimentario que debuta en la vida de un individuo y, por tanto, una de las más importantes en la infancia, después del huevo y pescado. En los últimos años ha aumenta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2473::7c246888cd664bbf72938386b8943ff3
http://hdl.handle.net/10902/8954
http://hdl.handle.net/10902/8954
Autor:
Villa Pérez, Andrea
Publikováno v:
UCrea Repositorio Abierto de la Universidad de Cantabria
Universidad de Cantabria (UC)
Universidad de Cantabria (UC)
La alergia a las proteínas de la leche de vaca es la primera alergia de origen alimentario que debuta en la vida de un individuo y, por tanto, una de las más importantes en la infancia, después del huevo y pescado. En los últimos años ha aumenta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::7c246888cd664bbf72938386b8943ff3
http://hdl.handle.net/10902/8954
http://hdl.handle.net/10902/8954
Autor:
Andrea Pession, Federico Angelini, Arianna Dondi, Federica Bellini, Valentina Piccinno, Giampaolo Ricci
Publikováno v:
Italian Journal of Pediatrics, Vol 37, Iss 1, p 52 (2011)
Italian Journal of Pediatrics
Italian Journal of Pediatrics
Background Cow's milk allergy (CMA) is the most frequent food allergy in childhood; the trend of CMA is often characterized by a progressive improvement to achieve tolerance in the first 4 to 5 years of life. It has been observed that specific IgE (s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.