Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"cow's milk protein allergy (CMPA)"'
Autor:
Michael J. Wilsey, Jessica V. Baran, Luke Lamos, Jesse Beacker, Jared Florio, Lea Oliveros, Panida Sriaroon, Jerry M. Brown, Jon A. Vanderhoof
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundCow’s milk protein allergy (CMPA) occurs commonly in infants. While the long-term efficacy of amino acid formulas for managing CMPA is well-established, there is limited data on the short-term symptom improvement of using amino acid formu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/413fd2e9d9174408b7cf6624f18995ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Pediatrics, Vol 10 (2022)
Food protein-induced enterocolitis syndrome (FPIES) is a type of non-immunoglobulin E (IgE)-mediated food allergy. However, in addition to vomiting and diarrhea, IgE-mediated skin or respiratory symptoms may be comorbidities in some patients with FPI
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8297448e88b24325897047838dc7d916
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reda Derdak, Souraya Sakoui, Oana Lelia Pop, Carmen Ioana Muresan, Dan Cristian Vodnar, Boutaina Addoum, Romana Vulturar, Adina Chis, Ramona Suharoschi, Abdelaziz Soukri, Bouchra El Khalfi
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 9, p 1302 (2020)
Due to its similarity with human milk and its low allergenic properties, donkey milk has long been used as an alternative for infants and patients with cow’s milk protein allergy (CMPA). In addition, this milk is attracting growing interest in huma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3522dcf7a6e44402a17809b466d4921d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souraya Sakoui, Bouchra El Khalfi, Ramona Suharoschi, Abdelaziz Soukri, Reda Derdak, Oana Lelia Pop, Boutaina Addoum, Carmen Ioana Muresan, Romana Vulturar, Adina Chis, Dan Cristian Vodnar
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 1302, p 1302 (2020)
Due to its similarity with human milk and its low allergenic properties, donkey milk has long been used as an alternative for infants and patients with cow’s milk protein allergy (CMPA). In addition, this milk is attracting growing interest in huma