Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"covering liquid"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 581 (2024)
This study analyses the possibility of changing the composition of the covering liquid in which mozzarella cheese is stored. The characterisation of mozzarella cheese consumed fresh and during later culinary use as a pizza topping was carried out. Mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95f1e520811d4f799f6cfb49dd113fb8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Alinovi, M, Corredig, M, Mucchetti, G & Carini, E 2020, ' Water status and dynamics of high-moisture Mozzarella cheese as affected by frozen and refrigerated storage ', Food Research International, vol. 137, 109415 . https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109415
High-moisture Mozzarella is one of the most exported cheeses worldwide, but affected by short shelf-life. Freezing can help to reduce waste, but its effect on quality needs to be considered. In this study, the physico-chemical changes of Mozzarella o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
10 páginas, 4 tablas, 1 figura
The addition of natural compounds as additives in fish products is increasingly important to prevent or delay their deterioration. Nowadays, most of the additives used on seafood are synthetic, and their safety is
The addition of natural compounds as additives in fish products is increasingly important to prevent or delay their deterioration. Nowadays, most of the additives used on seafood are synthetic, and their safety is
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.