Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"country chicken."'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 10, Pp 104063- (2024)
ABSTRACT: In local chickens targeted for niche markets, genotyping costs are relatively high due to the small population size and diverse breeding goals. The single-step genomic best linear unbiased prediction (ssGBLUP) model, which combines pedigree
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc57493389c74fb3907d181e111a601d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Janaína de Cássia Braga Arruda, Lívia Anália Bentes da Fonseca, Yan Mathews Leray Barata, Brenda Kelly Viana Leite, Maria Cristina Manno, Kedson Raul de Souza Lima
Publikováno v:
Medicina Veterinária, Vol 14, Iss 3 (2020)
Looking for food alternatives for slow-growing broiler chickens is a necessity to boost production, which is mainly conducted by small and medium producers linked to family farming, especially in the Amazon region. For this reason, the objective was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57d3d5aa45a94eb89abc357f0c153dba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuri Karaccas de Carvalho, Luciana dos Santos Medeiros, Kelen Cristiane Zavarize, Henrique Jorge de Freitas, Pedro Primo
Publikováno v:
Biotemas, Vol 26, Iss 1, Pp 123-127 (2013)
This study aimed to quantify collagen fibers in different lineages of country chicken at different ages and anatomical regions. The collection of material was carried out in both lineages (five poultries/treatment) at two different times: 42 and 72 d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2be38a00ee314b5fb24fdb070e900092
Autor:
Peter Bitencourt Faria, Maria Cristina Bressan, Xisto Rodrigues de Souza, Érika Cristina Rodrigues, Giselle Pereira Cardoso, Luis Telo da Gama
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 38, Iss 12, Pp 2455-2464 (2009)
Neste trabalho foram avaliadas as características físico-químicas da carne de frangos de duas linhagens (Paraíso Pedrês e Pescoço Pelado) criados em sistema semiextensivo, machos e fêmeas, abatidos aos 65, 75, 85 e 95 dias. As características
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/168637c4cd2a4a3fb0d553ad7c5f207e
Publikováno v:
Nation's Restaurant News. 10/10/94, Vol. 28 Issue 40, p12. 1/9p.