Zobrazeno 1 - 10
of 239
pro vyhledávání: '"countercurrent extraction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lourdes Casas-Cardoso, Casimiro Mantell, Sara Obregón, Cristina Cejudo-Bastante, Ángeles Alonso-Moraga, Enrique J. Martínez de la Ossa, Antonio de Haro-Bailón
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2471 (2021)
Borage (Borago officinalis L.) seed oil is an important source of γ–linolenic acid, which is normally used as a treatment against different pathologies. Since the fractionation of this interesting seed oil has many environmental, economic and biol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7a838603ffd4049ba00780567930c20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Almeida, Flávia Souza, 1992
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Ana Carla Kawazoe Sato Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: A prensagem mecânica dos grãos de café verde para obtenção do óleo resulta em baixo rendimento de processo, o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::498102811ca3e3251dbcc894b2cc3902
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cristina Cejudo-Bastante, Enrique J. Martínez de la Ossa, Lourdes Casas-Cardoso, Sara Obregón, Casimiro Mantell, Ángeles Alonso-Moraga, Antonio de Haro-Bailón
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2471, p 2471 (2021)
Foods; Volume 10; Issue 10; Pages: 2471
Foods
Foods 2021, 10(10), 2471
RODIN. Repositorio de Objetos de Docencia e Investigación de la Universidad de Cádiz
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
Foods; Volume 10; Issue 10; Pages: 2471
Foods
Foods 2021, 10(10), 2471
RODIN. Repositorio de Objetos de Docencia e Investigación de la Universidad de Cádiz
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
Borage (Borago officinalis L.) seed oil is an important source of gamma-linolenic acid, which is normally used as a treatment against different pathologies. Since the fractionation of this interesting seed oil has many environmental, economic and bio