Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"copper residue"'
Autor:
Ola A. Habotta, Xiaoyan Wang, Hamzah Othman, Abdulrahman A. Aljali, Mahmoud Gewaily, Mahmoud Dawood, Asmaa Khafaga, Amr I. Zaineldin, Rajeev K. Singla, Bairong Shen, Heba I. Ghamry, Eman Elhussieny, Amany El-Mleeh, Samah F. Ibrahim, Ahmed Abdeen
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 13 (2022)
Copper (Cu) could be seriously hazardous when present at excessive levels, despite its vital contribution to various cellular processes. Selenium-enriched yeast (SeY) was reported to improve the health and metabolic status in broiler chicken. Hence,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e49e9367394e472289be637c4df38597
Autor:
Shijun Chen, Yantao Liu, Shiwei Xie, Yingchi Guo, Huirong Yang, Yanru Wei, Qing Xu, Tao Ye, Bangsong Meng, Runbin Huang, Yongjian Liu, Lixia Tian, Lian Gan
Publikováno v:
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol 241, Iss , Pp 113712- (2022)
Raw materials for making dried shrimp (a type of foodstuff) are mostly from farmed shrimp and preliminary findings indicated that head copper (Cu) concentrations in some commercial dried shrimp products exceeded the safe limit specified in pollution-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc738c59d8534e1598d51a8ede46d7ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. V. Jegede, I. A. Ogunsola, R. J. Awesu, O. O. Oduguwa, R. A. Olorunsola, A. O. Fafiolu, O. O. Ibitoye, F. O. Obadire
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Production; Vol 42, No 1 (2015); 85-92
A 112-day study was conducted to determine the effect of dietary organic (Copper proteinate) and inorganic (Copper sulphate) Cu source on growth performance, plasma lipids and copper residue in organs and tissues of cockerel chickens. 240 day-old com
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.