Zobrazeno 1 - 10
of 1 623
pro vyhledávání: '"cooling time"'
Autor:
Shervin Azadi, Ali Abjadi, Abazar Vahdat Azad, Hossein Ahmadi Danesh Ashtiani, Hossein Afshar
Publikováno v:
Frontiers in Mechanical Engineering, Vol 10 (2024)
In today’s world, research on cooling systems that can effectively reduce the cooling time of heat sinks and enhance heat transfer efficiency in a shorter duration is extremely crucial. This experimental study analyzed the cooling time by simultane
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/363188090ad54006a27affb59ac3a15b
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 11, Iss 9, p 863 (2024)
Whole-spine radiography can be accomplished through two methods: (1) segmented imaging employing X-ray tube angulation and detectors, or (2) the Euronext Paris Advanced Orthopedic Solutions (EOS) 2D Imaging system that can capture the entire spine in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55e0964ac3ee42ddbce11c79f091950a
Publikováno v:
地质科技通报, Vol 42, Iss 2, Pp 356-364 (2023)
To study the drillability and microscopic damage changes of granite after high temperature exposure and to study the influence of different cooling times on drillability after high temperature exposure, granite for high-temperature heat treatment was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f423631620c4be89044d8b59cd1bd50
Autor:
Gailian Li, Lucong Han, Shuaihua Du, Yuhang Peng, Zhenya Zhang, Chuanxiao Cheng, Tingxiang Jin
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2023)
The present study proposes a rapid cooling method based on vacuum spray cooling, and establishes an experimental system to study the cooling performance of this method by taking tofu as an example. In this study, the effects of vacuum spray cooling,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/582b294068d54f11ac8537015aa668da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raghawendra Sisodia, Marcell Gáspár
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 47, Iss , Pp 108949- (2023)
In this paper, the dataset values of the Instrumented Charpy V-notch impact tests (ICITs) of base material (BM), heat affected zone (HAZ) and fusion zone (FZ) of the electron beam welded (EBW) joints of S960M high strength steel (HSS) of the related
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c70ff66e8bc94734bc1ec6508d490f52
Publikováno v:
AIMS Energy, Vol 9, Iss 2, Pp 193-212 (2021)
The main theme of this paper is to make improvements in heat transfer during cooling of food products in forced convection environment. In the present study the effect of air velocity during precooling of spherical food products i.e., apple and orang
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/824a33af53f245708a170921c5d506a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.