Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"cooking treatments"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research, Vol 2, Iss 4, Pp 356-367 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbdf75c38fd54d3b93cde3616462fe9c
Autor:
Guadalupe López-García, Ramiro Baeza-Jiménez, Hugo Sergio Garcia-Galindo, Octavio Dublán-García, Leticia X. Lopez-Martinez
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 707-714 (2018)
This study investigated the effects of cooking treatments (boiling and steaming) and season of the year (spring and fall) on vitamin C content, total phenolics content (TPC), total flavonoids content (TFC), antioxidant activity and scavenging of nitr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca54eee134cb4320892f540f2026c105
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 16, Iss , Pp 1-8 (2015)
Numerous studies have demonstrated that garlic has many biological properties due to its phytochemicals. These components include organosulphur compounds (OSCs) such as allicin, which is a chemically unstable metabolite. The aim of this study was to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71fd0ef9731c495eb756bca67409a536
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramiro Baeza-Jiménez, Hugo Sergio Garcia-Galindo, Octavio Dublán-García, Guadalupe López-García, Leticia X. López-Martínez
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 707-714 (2018)
This study investigated the effects of cooking treatments (boiling and steaming) and season of the year (spring and fall) on vitamin C content, total phenolics content (TPC), total flavonoids content (TFC), antioxidant activity and scavenging of nitr