Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"cooking intervention"'
Autor:
Jaimie N. Davis, Adriana Pérez, Fiona M. Asigbee, Matthew J. Landry, Sarvenaz Vandyousefi, Reem Ghaddar, Amy Hoover, Matthew Jeans, Katie Nikah, Brian Fischer, Stephen J. Pont, Daphne Richards, Deanna M. Hoelscher, Alexandra E. Van Den Berg
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 18, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Background Although school garden programs have been shown to improve dietary behaviors, there has not been a cluster-randomized controlled trial (RCT) conducted to examine the effects of school garden programs on obesity or other health out
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/158dfd224cb4442e90daf3df6458980a
Autor:
Nicole Farmer, Tiffany M. Powell-Wiley, Kimberly R. Middleton, Brenda Roberson, Sharon Flynn, Alyssa T. Brooks, Narjis Kazmi, Valerie Mitchell, Billy Collins, Rachel Hingst, Lucy Swan, Shanna Yang, Seema Kakar, Timothy Harlan, Gwenyth R. Wallen
Publikováno v:
Pilot and Feasibility Studies, Vol 6, Iss 1, Pp 1-18 (2020)
Abstract Background Cooking interventions have increased in popularity in recent years. Evaluation by meta-analyses and systematic reviews show consistent changes in dietary quality reports and cooking confidence, but not of cardiovascular (CVD) biom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbcf0bb98404464fa9131bfa375935b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Greyce Luci Bernardo, Manuela Mika Jomori, Ana Carolina Fernandes, Claudia Flemming Colussi, Margaret D. Condrasky, Rossana Pacheco da Costa Proença
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 16, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
Abstract Background Community-based intervention studies that aim at developing cooking skills have increased in the scientific literature and are related to healthier food practices. However, methodological limitations are observed and only a few st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/301d6196af4248a19676e7d0820a7dcb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brown, Gina
Teaching kitchens provide hands-on culinary instruction with concurrent education of nutritional concepts, exercise, mindfulness, and behavioural change. This study will be the first scoping review on the topic, providing a foundation to inform futur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7010667d22e7f029667f2c4e63b4d1a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health; Volume 19; Issue 18; Pages: 11488
An unhealthy diet is a major risk factor for chronic diseases. Although nutrition education and cooking demonstrations have resulted in favourable dietary changes, it is unclear whether this is sustainable for longer periods. This study aims to evalu
Autor:
Daphne Richards, Deanna M. Hoelscher, Reem Ghaddar, Matthew J. Landry, Amy Hoover, Stephen J. Pont, Sarvenaz Vandyousefi, Brian Fischer, Adriana Pérez, Alexandra E van den Berg, Fiona M. Asigbee, Jaimie N. Davis, Matthew Jeans, Katie Nikah
Publikováno v:
The International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 18, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 18, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Background Although school garden programs have been shown to improve dietary behaviors, there has not been a cluster-randomized controlled trial (RCT) conducted to examine the effects of school garden programs on obesity or other health outcomes. Th