Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"cooked chickpea"'
Autor:
María Stephanie Cid-Gallegos, Cristian Jiménez-Martínez, Xariss M. Sánchez-Chino, Eduardo Madrigal-Bujaidar, Verónica R. Vásquez-Garzón, Rafael Baltiérrez-Hoyos, Isela Álvarez-González
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 12, p 2317 (2023)
Chickpeas are one of the most widely consumed legumes worldwide and they might prevent diseases such as cancer. Therefore, this study evaluates the chemopreventive effect of chickpea (Cicer arietinum L.) on the evolution of colon carcinogenesis induc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/994fc2d83e2e47e5bf0fd7a6e019a871
Autor:
Álvarez-González, María Stephanie Cid-Gallegos, Cristian Jiménez-Martínez, Xariss M. Sánchez-Chino, Eduardo Madrigal-Bujaidar, Verónica R. Vásquez-Garzón, Rafael Baltiérrez-Hoyos, Isela
Publikováno v:
Plants; Volume 12; Issue 12; Pages: 2317
Chickpeas are one of the most widely consumed legumes worldwide and they might prevent diseases such as cancer. Therefore, this study evaluates the chemopreventive effect of chickpea (Cicer arietinum L.) on the evolution of colon carcinogenesis induc
Autor:
María S. Cid-Gallegos, Xariss M. Sánchez-Chino, Isela Álvarez-González, Eduardo Madrigal-Bujaidar, Verónica R. Vásquez-Garzón, Rafael Baltiérrez-Hoyos, Saúl Villa-Treviño, Gloria Dávila-Ortíz, Cristian Jiménez-Martínez
Publikováno v:
Nutrients, Vol 12, Iss 9, p 2572 (2020)
Chickpea has been classified as a nutraceutical food due to its phytochemical compounds, showing antioxidant, anti-inflammatory, and anticancer activity. To investigate this, we evaluated the effect of cooking on the nutritional and non-nutritional c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/427f35ef36e04e12a11ebf432a4a80f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rafael Baltiérrez-Hoyos, Cristian Jiménez-Martínez, Isela Álvarez-González, Eduardo Madrigal-Bujaidar, María Stephanie Cid-Gallegos, Saúl Villa-Treviño, Verónica R. Vásquez-Garzón, Xariss M. Sánchez-Chino, Gloria Dávila-Ortiz
Publikováno v:
Nutrients
Volume 12
Issue 9
Nutrients, Vol 12, Iss 2572, p 2572 (2020)
Volume 12
Issue 9
Nutrients, Vol 12, Iss 2572, p 2572 (2020)
Chickpea has been classified as a nutraceutical food due to its phytochemical compounds, showing antioxidant, anti-inflammatory, and anticancer activity. To investigate this, we evaluated the effect of cooking on the nutritional and non-nutritional c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.