Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"cooked carrots"'
Publikováno v:
فناوریهای جدید در صنعت غذا, Vol 11, Iss 2, Pp 140-154 (2024)
AbstractDue to the perishable nature of food, especially vegetables, and the need for long-term storage, freezing is one of the best methods to preserve food, and thawing is often required to use frozen products. The purpose of this study was to use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59b90967ebc14d7cb8ae4a23a0af7ba6
Autor:
Dimitrios Zabaras, Emma Winley, A. John Mawson, Nicholas J. Smale, Ximenita I. Trejo Araya, Ciarán G. Forde, Cynthia M. Stewart
Publikováno v:
Innovative Food Science and Emerging Technologies, 10(4), 420-433
Innovative Food Science and Emerging Technologies 10 (2009) 4
Innovative Food Science and Emerging Technologies 10 (2009) 4
The application of high pressure processing (HPP) has shown its potential to reduce quality losses of many fruit and vegetable products in comparison to other traditional technologies such as cooking. To identify further opportunities of the applicat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::981d27baa7ec40d111b117a1da7d4688
https://research.wur.nl/en/publications/sensory-perception-and-quality-attributes-of-high-pressure-proces
https://research.wur.nl/en/publications/sensory-perception-and-quality-attributes-of-high-pressure-proces
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.