Zobrazeno 1 - 10
of 4 206
pro vyhledávání: '"cooked carrots"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2010 11(1):137-145
Publikováno v:
In Food Research International 2010 43(5):1449-1454
Autor:
Trejo Araya, Ximenita I., Smale, Nicholas, Zabaras, Dimitrios, Winley, Emma, Forde, Ciaràn, Stewart, Cynthia M., Mawson, A. John
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2009 10(4):420-433
Publikováno v:
فناوریهای جدید در صنعت غذا, Vol 11, Iss 2, Pp 140-154 (2024)
AbstractDue to the perishable nature of food, especially vegetables, and the need for long-term storage, freezing is one of the best methods to preserve food, and thawing is often required to use frozen products. The purpose of this study was to use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59b90967ebc14d7cb8ae4a23a0af7ba6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruojie Zhang, Guodong Zhang, Hang Xiao, Eric A. Decker, Liqiang Zou, David Julian McClements, Zipei Zhang
Publikováno v:
Food Biophysics. 11:71-80
The influence of lipid concentration on the ability of excipient emulsions to increase carotenoid bioaccessibility from raw and cooked carrots was investigated using a simulated gastrointestinal tract (GIT). Excipient emulsions were fabricated using
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.