Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"conventional and ecological Cabernet Sauvignon"'
Autor:
Ivana Ivić, Mirela Kopjar, Jasmina Obhođaš, Andrija Vinković, Jurislav Babić, Josip Mesić, Anita Pichler
Publikováno v:
Membranes, Vol 12, Iss 10, p 1008 (2022)
Wine aroma represents one of the most important quality parameters and it is influenced by various factors, such as climate conditions, viticulture and vinification techniques, storage conditions, etc. Wines produced from conventionally and ecologica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd12004f18b147b4b3c1959e775468db
Autor:
Ivić, Ivana
Cilj ovog rada je bio ispitati mogućnost primjene procesa reverzne osmoze i nanofiltracije za koncentriranje crnog vina Cabernet Sauvignon, proizvedenog na konvencionalni i ekološki način. Istraživanje je obuhvatilo primjenu različitih tlakova (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8ab93fa7b28bc9ff9a5ede7846e11944
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2370/datastream/PDF
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:2370/datastream/PDF
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.