Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"controlled dehydration"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 10, p 3065 (2022)
Plant polyphenols offer several benefits for the prevention of diverse illnesses. Fruit’s edible and inedible parts (pulp, seeds, peels, stems, flowers) are important sources of polyphenols. Different industrial processes for fruit treatment and co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39e78d94f294431dbe97ed5097bcfecd
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 4, p 844 (2021)
Humidity-controlled dehydration (HCD) was innovatively applied in this paper to control the growth of microorganisms in fresh wet noodles (FWN). Effects of HCD treatment with different temperatures (40, 60 or 80 °C), relative humidity (RH, 50%, 70%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d039fe042944e899fac66b133d5f3dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Crystallography
'Journal of Applied Crystallography ', vol: 50, pages: 631-638 (2017)
'Journal of Applied Crystallography ', vol: 50, pages: 631-638 (2017)
The equilibrium relative humidity values for a number of the most commonly used precipitants in biological macromolecule crystallization have been measured using a new humidity control device. A simple argument in statistical mechanics demonstrates t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.