Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"controlled atmosphere stunning"'
Autor:
Daniel Santiago Rucinque, Antonio Velarde, Aida Xercavins, Aranzazu Varvaró-Porter, Troy John Gibson, Virginie Michel, Alexandra Contreras-Jodar
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 3, p 486 (2024)
This study evaluated the exposure to gas mixtures of carbon dioxide (CO2) associated with nitrogen (N2) as alternatives to CO2 in two phases to improve the welfare of broiler chickens at slaughter. Broilers were exposed to one of three treatments: 40
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9da9148f5844474da94dd398291a5d0e
Autor:
Montana R. Riggs, Rüdiger Hauck, Bethany I. Baker-Cook, Rachel C. Osborne, Amrit Pal, Maria T. Bethonico Terra, Gracie Sims, Andrea Urrutia, Leticia Orellana-Galindo, Marco Reina, Juan F. DeVillena, Dianna V. Bourassa
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 3, Pp 102422- (2023)
ABSTRACT: Increased consumer concern for animal welfare has led some poultry producers to alter their stunning methods from electrical to controlled atmosphere stunning. The potential for different impacts on meat quality between commercially applied
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10d7ede5376c481a85a68ebe1cdbb065
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 8, Pp 101991- (2022)
ABSTRACT: To be compliant with religious requirements for poultry, slaughter facilities using controlled atmosphere stunning may require a reliable method for detecting signs of life. However, the production setting challenges methods utilized in vet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb8c81a4c50a49a8a819260c91032276
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 9, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
Abstract Background Meat color and lipid peroxidation are important traits related to meat quality. CO2 concentration is a critical factor that can affect meat quality in the commercial use of gas stunning (GS). However, the effect and mechanism of C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9acd1a0c13f04c8abcf19e2a1c3dd14d
Autor:
EURCAW-Poultry-SFA
In this document, a description of existing courses and materials in use at Better Training for Safer Food (BTSF), Member States or other levels (e.g., national and regional training courses) related to controlled atmosphere stunning in broilers and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8a92cf48d2458e783b6ac654010d4e7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 9, Iss 1, Pp 1-12 (2018)
Journal of Animal Science and Biotechnology
Journal of Animal Science and Biotechnology
Background Meat color and lipid peroxidation are important traits related to meat quality. CO2 concentration is a critical factor that can affect meat quality in the commercial use of gas stunning (GS). However, the effect and mechanism of CO2 stunni
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.