Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"contactless delivery"'
Publikováno v:
International Journal of Research in Industrial Engineering, Vol 9, Iss 4, Pp 313-317 (2020)
In this Pandemic situation after dealing with contactless delivery, we introduce a "contactless menu", this feature help restaurants to gain the trust and confidence of customers in their safety and hygiene measures post-lockdown. The contactless men
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72e00e31cff6414b8b1affa6d7679d92
Autor:
Alejandro Valencia-Arias, Paula Andrea Rodríguez-Correa, Juan Camilo Patiño-Vanegas, Martha Benjumea-Arias, Jhony De La Cruz-Vargas, Gustavo Moreno-López
Publikováno v:
Drones, Vol 6, Iss 9, p 225 (2022)
This study aims to identify the factors associated with the adoption of drone delivery in Medellín, Colombia, in the context of the COVID-19 pandemic. For that purpose, it implemented the Diffusion of Innovation (DOI) theory and the Technology Accep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/912272dca55d4682ba6cadfc54e09adc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
目白大学経営学研究 = Mejiro Journal of Managemant. 20:1-15
本稿は新型コロナウイルス感染症の感染拡大を契機に増加したインターネット通販の非対面受取方法に焦点を当て,コンジョイント分析を用いて,消費者が非対面受取方法を利用する時
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durmuş, Furkan Said
Günümüzde E-Ticaretin yaygınlaşması ve artan kullanım hacmi, bu alanda birçok problemi de beraberinde getirmiştir. Bunların başında kargo teslimat problemleri gelmektedir. Özellikle mesai saatleri içerisinde kargonun adreste teslim alı
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3098::142bc32905a0ec3c5c970eae7490d566
https://hdl.handle.net/11424/291080
https://hdl.handle.net/11424/291080
Autor:
Monika, Dr. Aparna Bhardwaj
In recent years, a technology for restaurants has emerged. Each company is currently changing its operations to satisfy the needs of its customers due to technological improvements. Businesses that regularly upgrade to meet changing customer expectat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::340fa67987140e3b8edb7899eb580fa5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, 106, 237-240. Springer New York
Liu, J, Vethaak, A D, An, L, Liu, Q, Yang, Y & Ding, J 2021, ' An Environmental Dilemma for China During the COVID-19 Pandemic : The Explosion of Disposable Plastic Wastes ', Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, vol. 106, pp. 237-240 . https://doi.org/10.1007/s00128-021-03121-x
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, 106, 237-240. Springer New York
Liu, J, Vethaak, A D, An, L, Liu, Q, Yang, Y & Ding, J 2021, ' An Environmental Dilemma for China During the COVID-19 Pandemic : The Explosion of Disposable Plastic Wastes ', Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, vol. 106, pp. 237-240 . https://doi.org/10.1007/s00128-021-03121-x
Plastic pollution control has been on top of the political agenda in China. In January 2020, China announced a phased ban on the production and usage of various types of single-use plastics as a solution to environmental pollution problems. However,