Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"consumption guideline"'
Autor:
Tamale Andrew, Ejobi Francis, Muyanja Charles, Irene Naigaga, Nakavuma Jessica, Ocaido Micheal, Kato Charles Drago, Sente Celsus
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 2, Iss 1 (2016)
Without surveillance studies on mercury (Hg) levels in predominant fish species and parts eaten in a fishing community, the FAO/WHO guidelines might be surpassed, hence health risk. A monitoring study in a developing country with 29 Oreochromis nilot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7787ed4725d64f6f9cf44fc4236957e5
Autor:
Kato Drago, Ocaido Micheal, Irene Naigaga, Muyanja Charles, Sente Celsus, Tamale Andrew, Nakavuma Jessica, Ejobi Francis
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 2, Iss 1 (2016)
Cogent Food & Agriculture
Cogent Food & Agriculture
Without surveillance studies on mercury (Hg) levels in predominant fish species and parts eaten in a fishing community, the FAO/WHO guidelines might be surpassed, hence health risk. A monitoring study in a developing country with 29 Oreochromis nilot
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kelly M. Joseph-Quinn, Andrew Jin
Publikováno v:
International Journal of Circumpolar Health; Vol 63, Suppl 2 (2004)
Introduction. Disturbed by reports of high concentrations of cadmium in large land mammals in Arctic Canada, community members wondered if they should eat less moose (Alces alces). Study design. Risk assessment modelling. Methods. We measured cadmium
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.