Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"consumer willingness to pay"'
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 36, Iss 2, Pp 199-206 (2024)
ObjectiveTo provide a reference for developing nutrition labels for fresh agricultural products, we explored consumers’ understanding of and willingness to consume fresh agricultural products with nutrition labels.MethodsIn total, 682 valid que
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/870a9aee3fa34db99e4992d2757f8cad
Publikováno v:
KDI Journal of Economic Policy, Vol 45, Iss 3, Pp 49-73 (2023)
This study examines the usage status of legal services provided by lawyers targeting domestic consumers and investigates empirically how much online platforms that facilitate lawyer search and consultation can increase consumers' utility, and how muc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a68e7d77c70b469095baf6ae2fb3f004
Publikováno v:
Competitiveness Review: An International Business Journal, 2022, Vol. 33, Issue 1, pp. 222-239.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/CR-10-2021-0137
Autor:
Sharma, Nazuk, Romero, Marisabel
Publikováno v:
Journal of Product & Brand Management, 2021, Vol. 31, Issue 2, pp. 310-321.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JPBM-04-2020-2834
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucía Sánchez-Rodríguez, Marina Cano-Lamadrid, Ángel A. Carbonell-Barrachina, Esther Sendra, Francisca Hernández
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 10, p 470 (2019)
HydroSOStainable table olives (cultivar Manzanilla) are produced from olive trees grown under regulated deficit irrigation (RDI) strategies. Olives produced by RDI are known to have a higher content of some bioactive compounds (e.g. polyphenols), but
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ba39d0c9d424cf38dd0241cafeee264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kynda R. Curtis
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development, Vol 4, Iss 2 (2016)
Growing consumer demand for local foods and products grown under specialty production systems provides livestock producers with the opportunity to increase profits and reduce variability through production of high-value finished meat products, integr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e812ffe80d044abeb45d7ae58c0fb3a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.