Zobrazeno 1 - 10
of 261
pro vyhledávání: '"consumer liking"'
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 33, Iss , Pp 100156- (2023)
Greek-style yogurt consumption has increased due to consumer interest on high protein foods. The processing conditions of Greek-style yogurt influence chemical composition, sensory properties, and consumer acceptance. As a consequence of the COVID-19
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d70e541eec544f06a73d495ae8d107b5
Autor:
Eleanor Bilogrevic, WenWen Jiang, Julie Culbert, Leigh Francis, Markus Herderich, Mango Parker
Publikováno v:
OENO One, Vol 57, Iss 2 (2023)
When vineyards and grapes are exposed to smoke from wildfires or controlled burns, this can result in wines with smoky, burnt or ashy attributes that have been linked to the presence of elevated concentrations of volatile phenols and phenolic glycosi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56af646e85f0440caa7444f6bfb2c498
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 22, Iss 4, Pp 491-508 (2021)
Viabilities of three different probiotic starters (LGG, LA-5, and ABT-2) inoculated to the formulations (F1-9) based on blends of apple juice and some vegetable extracts containing fructooligosaccharide and lactitol were monitored during fermentat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9a3214dfad044a19ac3186c63ab2cf1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kostyk, Alena, Huhmann, Bruce A.
Publikováno v:
European Journal of Marketing, 2021, Vol. 55, Issue 6, pp. 1747-1779.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/EJM-09-2018-0629
Autor:
Pierangelo Freschi, Ada Braghieri, Corrado Pacelli, Emilia Langella, Amelia Maria Riviezzi, Rosanna Paolino, Carlo Cosentino
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1089 (2023)
The production of game meat is a proven way of promoting sustainable food, which is also consistent with the proper management of the expansion of the wild boar population in Italy. In the present study, we investigated consumer response to sensory a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7204e79890248aba6c83c0e6d7525d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.