Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"consumer's choice"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 4, pp. 1204-1220.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-03-2021-0210
Publikováno v:
Review of Agricultural and Applied Economics, Vol 24, Iss 2, Pp 90-100 (2021)
Research background: Adequate and sufficient intake of fruits and vegetables has been listed as one of the important avenues for actualizing a healthy living. More so, access to fruits and vegetables through a preference for retail outlets is indispe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5de8bfa25124d00989fc57f4c94da3c
Autor:
Hardivizon, Muhammad Sholihin
Publikováno v:
Journal of Islamic Thought and Civilization, Vol 11, Iss 1 (2021)
The article aims to reveal the rationality behind the customers’ choices of Islamic banks in Bengkulu province. For this purpose through exploring the possibility of unification between instrumental rationality and Islamic rationality, it will be i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0fb72803c004f05a5c5ca3454917114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Law and Economics
European Journal of Law and Economics, 2022
European Journal of Law and Economics, 2022
This paper seeks to answer two main questions: whether restaurants using a national brand to capture customers in fact use original national ingredients for producing food and, in cases where original ingredients are not used, what is the economic ra
Autor:
Santro, Hana
U ovom radu bavimo se izborom potrošača. Izbor potrošača opisujemo preko preferencija među objektima. U prvom poglavlju opisujemo izbor potrošača preko relacije preferencije, iz koje definiramo funkcije korisnosti svakog potrošača. Iskazujem
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3908::d05e192692b0877cf2060ecff7c26816
https://repozitorij.pmf.unizg.hr/islandora/object/pmf:11370/datastream/PDF
https://repozitorij.pmf.unizg.hr/islandora/object/pmf:11370/datastream/PDF
Autor:
Rinkova, Stanka
Publikováno v:
Икономика и управление / Economics and Management. 2(3):33-37
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=494621
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Описывается экспериментальное исследование, имеющее своей целью проверку гипотезы авторов о зависимости наличия нетранзитивности пре
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7fb661c4e65e7e8fea172bc28c7baf70
Autor:
Michele Balzano, Massimo Trabalza-Marinucci, Natale G. Frega, Claudio Forte, Deborah Pacetti, Dino Miraglia, David Ranucci, Gabriele Acuti, Raffaella Branciari
Publikováno v:
Poultry science. 97(5)
The effect of a dietary oregano aqueous extract on meat fatty acid profile, quality, and consumer acceptance in chickens fed a diet rich in polyunsaturated fatty acids (PUFA) was evaluated in 3 consecutive trials.For each trial, 171 day-old Ross 308