Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"conserved feed"'
Autor:
Miroslav Juráček, Daniel Bíro, Milan Šimko, Branislav Gálik, Michal Rolinec, Ondrej Hanušovský, Mária Kalúzová, Luboš Zábranský, Peter Ševčík
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 25, Iss 1, Pp 146-153 (2024)
This study evaluated the effects of biological silage additives with and without chemical salts on the fermentation parameters of whole plant corn silage. The experiment consisted of five treatments: two with lactic acid bacteria (LAB without chemica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/420aa7700fe2430e956cf4932927c831
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nina Strzałkowska, Artur Jóźwik, Emilia Bagnicka, Józef Krzyżewski, Ross G. Cooper, Jarosław Olav Horbańczuk
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 60, Iss 4, Pp 273-279 (2010)
The aim of this study was to evaluate changes in the cholesterol content in the milk of high yielding cows fed a uniform diet composed of conserved feeds over the whole year. The investigationswere conducted on 124 Polish Holstein-Friesian cows, sele
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f74602930444a549b296ca4f6b4d03a
Autor:
Frank, Rafael
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UNIOESTEUniversidade Estadual do Oeste do ParanáUNIOESTE.
Made available in DSpace on 2017-07-10T17:48:06Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Rafael_Frank.pdf: 1053662 bytes, checksum: eb7ec01d3ec53c5bff8738bcd9ca4984 (MD5) Previous issue date: 2014-12-17
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível
Externí odkaz:
http://tede.unioeste.br:8080/tede/handle/tede/1572
Autor:
Frank, Rafael
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UNIOESTE
Universidade Estadual do Oeste do Paraná (UNIOESTE)
instacron:UNIOESTE
Universidade Estadual do Oeste do Paraná (UNIOESTE)
instacron:UNIOESTE
Made available in DSpace on 2017-07-10T17:48:06Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Rafael_Frank.pdf: 1053662 bytes, checksum: eb7ec01d3ec53c5bff8738bcd9ca4984 (MD5) Previous issue date: 2014-12-17 Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Supe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2b36afc909db2683808d0a209700d54c
http://tede.unioeste.br:8080/tede/handle/tede/1572
http://tede.unioeste.br:8080/tede/handle/tede/1572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Strzalkowska, Nina, Artur Jóźwik, Bagnicka, Emilia, Krzyzewski, Jozef, Cooper, Ross G., Horbanczuk, Jaroslow Olav
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Mljekarstvo, Vol 60, Iss 4, Pp 273-279 (2010)
Web of Science
Mljekarstvo, Vol 60, Iss 4, Pp 273-279 (2010)
Web of Science
The aim of this study was to evaluate changes in the cholesterol content in the milk of high yielding cows fed a uniform diet composed of conserved feeds over the whole year. The investigationswere conducted on 124 Polish Holstein-Friesian cows, sele
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::42062c4d253e26f85b7e0407922c966a
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78650800996&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78650800996&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.