Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"conservation duration"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 10, p 486 (2022)
This study aimed to investigate the impact of storage time on the bacterial community and fermentation profile of silage prepared with alfalfa, whole-plant corn, and their mixture. Fresh alfalfa and whole-plant corn were chopped and combined in fresh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b28cf2b788944ba5bda26e9b89e1e0af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Doklady Akademii nauk SSSR. 195(6)
Autor:
Mou, Hongyan1 (AUTHOR) fehymou@scut.edu.cn, Wu, Ting1 (AUTHOR), Ji, Xingxiang2 (AUTHOR) xxjt78@163.com, Zhang, Hongjie3 (AUTHOR), Wu, Xiao1 (AUTHOR) fehymou@scut.edu.cn, Fan, Huiming1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 16, p3959. 14p.
Autor:
NAINO JIKA, Abdel Kader, KIEBRE, Zakaria, BA, Maïmounata, BANAZARO, Philippe, GRAZIOLI, Francesca, EL BILALI, Hamid
Publikováno v:
AGROFOR International Journal; 2023, Vol. 8 Issue 2, p77-85, 9p
Publikováno v:
Russian Journal of NonFerrous Metals; Sep2019, Vol. 60 Issue 5, p504-508, 5p
Autor:
da Silva, Caio Abércio1 (AUTHOR) casilva@uel.br, Dias, Cleandro Pazinato2 (AUTHOR), Callegari, Marco Aurélio2 (AUTHOR), Romano, Gabrieli de Souza2 (AUTHOR), Lais de Souza, Kelly2 (AUTHOR), Jacob, David Vanni3 (AUTHOR), Ulbrich, Alexandre José3 (AUTHOR), Goossens, Tim3 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 12/22/2022, Vol. 17 Issue 12, p1-18. 18p.
Autor:
ZHENGFENG WANG
Publikováno v:
Journal of the Society of Architectural Historians; Mar2024, Vol. 83 Issue 1, p83-103, 21p
Publikováno v:
Molecular Biology Reports; Feb2014, Vol. 41 Issue 2, p967-975, 9p