Zobrazeno 1 - 10
of 1 828
pro vyhledávání: '"conjugated dienes"'
Publikováno v:
Endocrine Regulations, Vol 58, Iss 1, Pp 40-46 (2024)
The objective of the study was to determine if there would be statistically significant differences or trends among apolipoprotein E genotypes (2/2, 2/3, 2/4, 3/3, 3/4, and 4/4) for each member of the cluster of seven associated with type 2 diabetes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e229146ba729416f9f542691578cd365
Autor:
Roman A. Sidorov, Alexander Y. Starikov, Maria A. Sinetova, Elizaveta V. Guilmisarian, Dmitry A. Los
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 6, p 3239 (2024)
The microalgae Vischeria sp. IPPAS C-70 produces eicosapentaenoic acid. Several stresses cause the formation of fatty acid peaks that resemble hexadecadienoic acids. We used the integrated technique including TLC, HPLC, and GC–MS to search and dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/963f36ba7da143d18a721ee747451d17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Regulatory Mechanisms in Biosystems, Vol 12, Iss 4, Pp 710-717 (2021)
Mosses are pioneer plants in post-technogenic areas. Therefore, the question of adaptive reactions of mosses from these habitats represents a scientific interest. The research is devoted to the study of adaptive changes in the metabolism of the domin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6dbd53a777c04d4d95be6195f0240e10
Autor:
Iskandar Azmy Harahap, Maria Madalena C. Sobral, Susana Casal, Susana C. M. Pinho, Miguel A. Faria, Joanna Suliburska, Isabel M. P. L. V. O. Ferreira
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Meat and fish are introduced into the diet as a source of protein, but these muscle foods present different fatty acid (FA) compositions and different lipid stabilities. Fatty fish is expected to oxidize due to its higher content of polyunsaturated F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91f210971bc1420d93c4ee67d0ec1764
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 316 (2023)
Kinetics of change in total polar compounds (TPC), carbonyl value (CV), and conjugated diene value (CDV) were simultaneously investigated during the frying of potato strips in eight oil samples at 170 °C. The CDV at the turning point of the sigmoida
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47f115903df6450b914e0f1fb50c0db7
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 1, p 103 (2022)
Confectionary products are increasingly popular among consumers. However, since they usually have a long shelf life (about 12 months), their oxidative stability during long-term storage becomes a significant issue. Thus, the aim of this study was to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba1add9887f84c6dae01f8d27e05187d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.